Örvény szivattyú széles körben használják a papírvágó, szalvéta berendezés, égő le az oxigén gép, cigaretta filter tipp képező gép, galvanizáló fürdő keverés, spray szárítók, víz, gáz, robbanás, szitanyomás, lézer kép alkotóinak, automatikus etetés gép, folyadék, por töltő gép, fluxus helyreállítási egység, film gép, száraz Tisztítás, ipari por, száraz üveg, gázszállítási, csapágy mosógép, illetve szárító gépek, oxigén gépek, illetve más iparágakban.

Megjegyzés: ha bármilyen követelmény,akkor lépjen kapcsolatba velünk!

SZÁLLÍTÁS:

A VEVŐ FELELŐS A SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSI KÖLTSÉGEK. SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK HATÁROZZÁK MEG A HELYZETÉT A VEVŐ, MAJD A TÖMEG A TÉTEL ÉRTÉKESÍTETT.

SZÁLLÍTÁS NEM KERÜL SOR, AMÍG A FIZETÉS ÉRKEZETT.

FIGYELEM NEMZETKÖZI VÁSÁRLÓK: KÉRJÜK, ADJON MEG EGY TELEFONSZÁMOT, SZÁLLÍTÁSI CÍM, ÍGY TUDJUK, A TÉTEL SZÁLLÍTJUK ÖNNEK. NE FELEJTSD el, EGYÉB DÍJAK, AMELYEK ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT, A FUVAROZÓ(PÉLDÁUL:vámkezelés adó ráfordításként). EZ VALAMI OLYAN, HOGY NEM TUDJUK IRÁNYÍTANI, ILLETVE EGY KIEGÉSZÍTŐ DÍJ A SZÁLLÍTÁS.

AZT IS JAVASLOM, HOGY HASZNÁLJA A MÁSIK HAJÓ MÓDON, PÉLDÁUL: LÉGI VAGY TENGERI.

VISSZATÉR:

MI VISSZATÉRÍTJÜK A PÉNZÉT, HA AZ ELEM MEGKAPJA EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK, HACSAK NEM SZEREPEL AZ, HOGY "CSAK ALKATRÉSZEKRE" VAGY "NEM ÜZEMKÉPES ÁLLAPOTBAN." A VÁSÁRLÓ FELELŐS MINDEN SZÁLLÍTÁSI DÍJAT. HA A TÉTEL ÉRKEZETT A HELYSZÍNRE MI AD A VISSZATÉRÍTÉS.

ELEMEK BELÜL VISSZA KELL JUTTATNI 14 NAPON HOZTÁK, HOGY A VEVŐ.

VISSZAJELZÉS:

ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉG NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA. KÉRJÜK, HOGY KÜLDJÖN NEKÜNK EGY E-MAILT VAGY ÜZENETET EBAY-EN KERESZTÜL BÁRMILYEN KÉRDÉSE, ÉSZREVÉTELE, VAGY PROBLÉMÁJA.

VÁSÁRLÓK: NÉZZE MEG A VISSZAJELZÉST, S MONDD, BIZALOMMAL. NEM MEGYÜNK EL VISSZAJELZÉSEKET A VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA, AMÍG NEM KAPUNK VISSZAJELZÉST. AMENNYIBEN PROBLÉMA MERÜL FEL, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT ELHAGYJA SEMLEGES VAGY NEGATÍV VISSZACSATOLÁS; EZ LEHETŐVÉ TESZI SZÁMUNKRA, HOGY A VEVŐ PROBLÉMA MEGOLDÁSÁHOZ.

GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY HOZZÁ MINKET A KEDVENCEKHEZ, MAJD NÉZD MEG A TÖBBI TÉTELEK!

Címkék: Magas Vérnyomás, magas nyomású levegő, blower 220v, Olcsó magas nyomás, Magas Minőségű, magas nyomású levegő, China blower 220v Suppliers.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 20.0kg (44.09lb.)
Csomag Méret 27cm x 26cm x 28cm (10.63in x 10.24in x 11.02in)
Használat A Levegő Pumpa
Zaj <60dB(A)
Elmélet Vákuum Pumpa
Nyomás Alacsony Vérnyomás
Üzemanyag Elektromos
Alkalmazás Oxigén Hozzáadása
A Standard, vagy a nem Szabványos Normál
Max. szél nyomás(kpa) 16
Szerkezet Örvény Szivattyú
teljesítmény Elektromos
Környezeti hőmérséklet -10-40 fokos
szél cső átmérő 40mm
Garancia egy év
szél áramlás(m3/h) 95
Feszültség(V) 220/50HZ
Teljesítmény(w) 550
Modell Száma HG-550

Mondd el a véleményed

Gyári Ár HG-550 220v/380v50hz Magas Nyomás mini levegő befúvó Hordozható Levegő Fúvó

További információk

Ár:Ft98 902

Kategória:felső

SKU: g18515

Vélemények: